Hjerteskjærende nederlag for Thoresen

Patrick Thoresen jubler etter et Flyers-mål. Foto: Scanpix/Reuters.  Les mer Lukk

Patrick Thoresen noterte seg for nok en assist i NHL-sluttspillet, men Philadelphia åpnet med 3-4-tap i conferencesemifinalen mot Montreal.

Thoresen var involvert da Flyers gikk opp i 2-0-ledelse etter 16.49. James Dowd scoret målet etter forspill fra Thoresen og Steve Downie.

- Hele rekka fungerte bra i dag med Dowd, Downie og meg selv. Vi fikk ting til å rulle bra, og var i offensiv sone mer eller mindre hele tiden og skapte uro. Det er godt å vite at du gjør en god jobb for laget, sa Thoresen til NTB.

I 1. runde slo Philadelphia ut Washington. Det var en overraskelse. Montreal er favoritter i denne best av sju-serien, men slapp med skrekken etter å ha ligget under med 0-2.

- Vi var tidlig oppe i tomålsledelse. Det var deilig å kunne senke skuldrene litt ned, men dessverre senket vi dem for langt. Vi skulle heller ha satt den tredje goalen, enn å få fått en i sekken, mente Thoresen.

Han nekter å deppe for lenge etter åpningstapet. Flyers-spillet var så bra at Thoresen både håper og tror på avansement til conferencefinalen. (©NTB)