Siv Jensen: Budsjettforhandlingene fortsetter mandag

Frp-leder Siv Jensen etter budsjettforhandlinger med regjeringspartiene på Statsministerens kontor fredag. Forhandlingene vil fortsette igjen mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB Les mer Lukk

Lederne for regjeringspartiene og Frp satt sammen i budsjettforhandlinger i to timer søndag. Partene planlegger å møtes igjen mandag kveld.

– Det har vært progresjon i dag også, men det er fortsatt en del ting som gjenstår, sa Frp-leder Siv Jensen til pressen på vei ut fra møtet.

Hun opplyser at partene vil møtes igjen til videre forhandlinger mandag kveld.

Statsminister Erna Solberg (H), KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad og Venstre-leder Guri Melby forhandlet med Jensen på Statsministerens kontor.

Overfor NTB karakteriserte hun møtet som «konstruktivt, men krevende». Hun ville imidlertid ikke gå konkret inn på hva som gjenstår før partene blir enige.

– Men det er altså disse fire hovedsakene som har ligget på bordet i alle møtene: milliardbeløp til pensjonistene, kraftig reduksjon i avgiftene på grensehandelsutsatte varer, asyl- og innvandringspolitikken og samferdsel og vei, sa Jensen.