Bollestad brakk to ribbein i sekkeløp

Her går det galt! Olaug Bollestad mistet balansen under sekkeløpet i Stavanger, hvor hun blant annet konkurrerte med partileder Kjell Ingolf Ropstad og tidligere partileder Knut Arild Hareide. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Les mer Lukk

Det gikk hardt for seg på KrFs landsmøte i helgen. Nestleder Olaug Bollestad klarer nå knapt å bevege seg etter at hun trolig brakk to ribbein i et sekkeløp.

– Jeg sov lite i natt fordi det var så vondt, sier landbruksministeren til NTB.

Bollestad viser fram noen piller hun har fått fra legene, som heldigvis har bidratt til å døyve smertene. Men fortsatt må hun holde seg til siden når hun går.

KrF har i helgen vært samlet i Rogaland for å meisle ut ny politikk. De har blant annet vedtatt å kutte i pappapermisjonen og gitt en tydelig uttalelse til regjeringen om å hente hjem alle Syria-barna, ikke bare de foreldreløse.

Men det har også vært tid til lek og moro, noe som ble skjebnesvangert for Bollestad. Under et sekkeløp i Stavanger lørdag, deiset hun i bakken.

– De tror ribbeina kan være brukket. Jeg ofrer alt for partiet. Det viktig å leke litt. Da får vi drite i dette og tåle at når man er 57 år gammel og leker, så kan det gå galt. Så jeg trynet i gjørma, sier hun.

Les også:KrF slo ring om pappapermen, men vedtok kutt

Dagbladet-kommentator: – Sjokkerende få svar fra KrF

– Vi har en vei å gå

Bollestad gikk rett i bakken etter å ha mistet balansen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixFoto: Carina Johansen / NTB Scanpix Les mer Lukk

Likevel kom Bollestad seg gjennom hele landsmøteprogrammet, og kunne oppsummere partimøtet slik:

– Det har vært et samlende landsmøte. Men det er klart at vi har en vei å gå etter den grundige debatten vi hadde i høst. Det tror jeg vi skal klare, fordi vi er helt enige om politikken vår. Vi har diskusjoner om enkeltelementer, men er enige om prosjektet, sier hun.

Det var en landsmøteutsending fra Troms som vant sekkeløpet, mens partileder Kjell Ingolf Ropstad kom på andreplass. Tidligere partileder Knut Arild Hareide røk ut før finalen.

Les også: Solberg til KrF: – Tok ikke lett på at 60 års vennskap kunne gå mot

Gråt et døgn da hun innså at det ble Frp-samarbeidslutten

VIDEO: Olaug Bollestad danset til «Tore Tang» på KrFs landsmøte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Olaug Bollestad danset til «Tore Tang» på KrFs landsmøte Les mer Lukk