Kellyanne Conway sjokkerer igjen

Presidentrådgiver refses etter sofa-kneling i Det ovale kontor:  – Respektløst!

Your browser doesn't support HTML5 video.

Refses etter sofakneling i Det ovale kontor
Kellyanne Conway får så hatten passer etter en høyst «alternativ» sittestilling i Det hvite hus.

Iført høye hæler og kort, tettsittende kjole kneler 50-åringen i presidentens gullfargete sofa mens hun tar bilder av sin sjef og hans møtegjester: Ledere fra prestisjeuniversiteter og -høyskoler der majoriteten av studentene er afro-amerikanere.

Bildene av presidentrådgiveren har fått Twitter til å koke:

– Hva gjør du i den sofaen, Kellyanne Conway? Det er respektløst i Det ovale kontor, skriver en fortørnet på Twitter, ifølge The Telegraph.

Les også: Slik ble Trumps golfcaddy verdens mektigste tvitrer

Embed: kellyanne c

– Alternative fakta

Det er ikke første gang presidentrådgiveren høster kritikk.

Etter at Trumps pressetalsmann Sean Spicer insisterte på at oppmøtet under presidentinnsettelsen var tidenes største - selv om bildene vitterlig viste noe helt annet - lanserte hun et splitter nytt begrep: «alternative fakta».

Embed: kellyanne c2

Senere fortalte hun om en massakre som aldri hadde funnet sted da hun forsvarte president Donald Trumps ordre om innreiseforbud for borgere fra syv land med overveiende muslimsk befolkning.

– Det er nok nytt for de fleste at president Barack Obama innførte innreiseforbud for irakere etter at to irakere kom hit til landet, ble radikalisert og sto bak Bowling Green-massakren, sa Conway.

Senere fossrodde hun, og rettet det til «Bowling Green-terroristene».

Få dagere etterpå oppfordret Conway for åpen skjerm seerne til å kjøpe klærne til

Trumps datter Ivanka Trump etter at blant annet luksusvarehuset Nordstrom hadde tatt det ut av sortimentet, og Ivanka hadde fått på pukkelen fordi deler av klærne produseres i Kina.

– Jeg skal komme med en gratis reklame her. Gå og kjøp det i dag, alle sammen. Dere finner det på nettet, sa Conway til TV-kanalen Fox News.

På kildejakt

Etter at hun på mandagens møte ivrig hadde fotografert, satt Conway og fiklet ivirig med telefonen sin med bena trukket oppunder seg i sofaen.

Kommunikasjonssjef Sen Spicer har igangsatt en aksjon for å finne en påstått muldvarp som lekker fra Det hvite hus til pressen.

Forleden måtte derfor samtlige ansatte levere inn sine mobiltelefoner, slik at Spicer & Co. kunne sjekke dem. Noe paradoksalt, siden Trump selv påstår pressen bedriver «fake news», og ikke har kilder.

Nå spøkes det med at Conway fra sofaen lekket til pressen...