Mann i Drammen døde ikke av vold

Båren med en mann som torsdag morgen ble funnet død utendørs i Drammen sentrum, fraktes bort fra åstedet. En mann er siktet for kroppskrenkelse i saken. Les mer Lukk

Mannen som ble funnet død utendørs i Drammen sentrum torsdag, døde ikke av vold, mener politiet. En mann i 50-årene er fortsatt siktet for vold.

– Vi har fått muntlig tilbakemelding fra obduksjonen. Den gir ikke noe entydig dødsårsak, men volden han er påført, er ikke dødelig, sier politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

En mann i 50-årene er fortsatt siktet for kroppskrenkelse, men blir ikke framstilt for varetektsfengsling slik det var planlagt. Han har hele tiden nektet straffskyld. Mannen holdes likevel i varetekt fram til lørdag, slik politiet har lov til, slik at de kan gjøre ferdig etterforskningen, skriver politiet i en pressemelding.

En mann ble torsdag morgen funnet død utendørs i Drammen sentrum. Politiet har begynt å få en formening om hvem det var, men har ingen sikker identitet.

Siktelsen baserer seg blant annet på at et vitne så avdøde og mannen i 50-årene i slåsskamp dagen før.