Bilde av antatt gjerningsmann spres etter Grønland-skytingen

Det sirkulerer et bilde på nett som angivelig viser mannen som er siktet for drapet på en mann i 20-årene på Grønland i Oslo natt til søndag med en pistol i hånden. Foto: Javad Parsa / NTB Les mer Lukk

Et bilde som angivelig viser mannen som er siktet for å ha drept en mann i 20-årene på Grønland i Oslo søndag, spres på nett. Politiet mener det er uheldig.

– Det er definitivt uheldig for etterforskningen, for vi ønsker å snakke med vitner før de har fått informasjon fra saken. Det gjelder naturligvis også dersom det skulle vise seg å være flere mistenkte, sier politiadvokat Terje Nedrebø Michelsen i Oslo politidistrikt til TV 2.

Det omtalte bildet viser en mann med armene ned langs siden og med en pistol i høyre hånd utenfor en restaurant på Grønland. Ifølge TV 2 er bildet hentet fra et overvåkingskamera som er sentralt i den pågående drapsetterforskningen.

Den drapssiktede mannen i 30-årene ble mandag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Han har ikke sagt hvordan han stiller seg til drapssiktelsen.