Ingen pågrepet etter voldshendelse i Sandnes

Politiets opplysninger i saken tyder på at voldshendelsen er internt i et miljø Foto: Ida Hammer/Sandnesposten / NTB Les mer Lukk

Så langt er ingen pågrepet etter voldshendelsen i Sandnes søndag. Politiet har avhørt flere personer, men ingen var vitne til selve hendelsen.

– Politiet har foretatt rundspørring i området på Hana, men har foreløpig ikke pågrepet noen, sier politiadvokat Christine Kleppa i Sørvest politidistrikt i en pressemelding søndag kveld.

Den fornærmede, en mann i 30-årene, ble fraktet med ambulanse til Stavanger universitetssjukehus etter hendelsen med det politiet betegner som alvorlige skader.

– Han er ikke avhørt ennå. Vi vet ikke når han kan la seg avhøre, men dette vil sannsynligvis ikke skje i kveld, sier Kleppa.

Vedkommende ble knivstukket i et privathus. Da politiet fant ham på åstedet var mannen ved bevissthet, opplyser politiets innsatsleder Ole Bjørn Paulsen til NRK.

Politiet er i gang med taktisk og teknisk etterforskning, samt etterretning, med mål om å pågripe gjerningsperson/gjerningspersoner.

– Vi har avhørt flere vitner, men ingen vitner til selve hendelsen. Opplysninger i saken tyder på at dette er en alvorlig hendelse internt i et miljø, opplyser politiet.

Politiet fikk meldingen klokka 14.15. Hendelsen skjedde i bydelen Hana.