Dette skjer i dag

Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Les mer Lukk

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 11. januar.

Svensk-norsk toppmøte

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er i Stockholm for samtaler med Sveriges statsminister Magdalena Andersson. Støre skal også møte svensk næringsliv for å snakke om grønn omstilling.

Verdens økonomi-utsikter

Verdens økonomiske forum publiserer sin årlige rapport om global risiko i Sveits i formiddag. Verdensbanken publiserer sin rapport Global Economic Prospects klokka 15.30. Den fysiske delen av Verdens økonomiske forum (WEF), som årlig blir avholdt i Sveits i januar, er utsatt til sommeren på grunn av omikronfrykt.

Borch møter bøndene

Sammen med Norsk Bonde- og Småbrukarlag har Bondelaget bedt om hastemøter med Finansdepartementet, Olje- og energidepartementet og landbruks- og matminister Sandra Borch (Sp) for å drøfte mulige løsninger som skal avhjelpe den krevende økonomiske situasjonen. Borch har takket ja til å møte dem i dag.

Toppoppgjør i ishockey

Serieleder Stavanger tar imot serietoer Stjernen til toppoppgjør i eliteserien i ishockey i kveld. I tillegg spilles oppgjørene Frisk Asker – Sparta og Ringerike – Storhamar.

Stjernesund tilbake i Schladming-slalåm

Thea Stjernesund har gått glipp av rennene i Zagreb og Kranjska Gora på grunn av koronasmitte, men er tirsdag tilbake i aksjon i Schladming. Også Mina Fürst Holtmann og Maria Tviberg stiller til start for Norge i kveldsrennet i Østerrike.

«Norsk duell» i Premier League

Mohamed Elyounoussi og Kristoffer Ajer møtes til «norsk duell» i Premier League når Southampton og Brentford skal kjempe om poeng i den engelske toppserien. Lagene ligger som nummer 14 og 12 på tabellen.