Politiet avsluttet fest med 400 ungdommer i Trondheim

Politiet avsluttet natt til søndag en fest med 400 ungdommer i Trondheim som hadde kommet ut av kontroll. Det har vært meldt om festbråk flere steder i landet.

– Vi sendte flere patruljer, og det tok ikke så veldig lang tid før festen var over. Vi fikk melding rett før klokka 23, og festen var over rett før klokka 01, sier operasjonssentralen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen søndag morgen.

I alt hadde rundt 400 ungdommer, flere av dem mindreårige, samlet seg på Tunga i Trondheim like før midnatt lørdag. Arrangementet var i utgangspunktet lukket, og det var arrangørene selv som meldte inn til politiet at de hadde mistet kontrollen fordi såpass mange hadde kommet.

I alt fikk politiet i Trøndelag 69 meldinger om bråk i løpet av natten, og de rykket ut til 24 adresser der de ga muntlige pålegg.

Politiet har i løpet av natta også meldt om ordensforstyrrelser, slåsskamper og festbråk i Oslo, Lillestrøm, Kristiansund, Kristiansand, Sula, Volda, Ålesund, Stranda, Hammerfest, Finnsnes, Alta, Molde, Harstad og Hønefoss.