Knivoffer i Oslo lagt i respirator – ingen pågrepet

Politiet opplyser at en mann er kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket i Storgata i Oslo tirsdag ettermiddag. Foto: Terje Pedersen / NTB Les mer Lukk

Mannen i 30-årene som ble knivstukket i Oslo sentrum tirsdag ettermiddag, ble operert tirsdag kveld og lagt i respirator, opplyser politiet til NRK.

Fungerende seksjonsleder Knut Jensen i Oslo-politiets drapsseksjon opplyser dessuten til kanalen at ingen er pågrepet.

Offeret skal være påført flere knivstikk.

– Ingenting tyder på at knivstikkingen i Storgata tirsdag formiddag var et tilfeldig angrep, sier Jensen.

Han bekrefter at mannen er tidligere kjent av politiet, men foranledningen til angrepet er ukjent. Politiet søker fortsatt etter andre involverte og gjerningspersoner etter hendelsen.

Oslo-politiet meldte om knivstikkingen på Twitter like etter klokken 12 tirsdag. Politiet rykket ut til Storgata midt i Oslo sentrum med flere patruljer etter melding om at en person var knivstukket på åpen gate.

– Vi søker fortsatt etter gjerningsmannen, som er en mann, rød parkas jakke, sort Adidas bukse med hvite striper og hvite sko, var meldingen fra Oslo politidistrikt tidligere tirsdag ettermiddag.

Hendelsesforløpet er fortsatt ukjent. Jensen ber publikum som har informasjon om hendelsen, om å ta kontakt med politiet på epost til kriminalvakten.oslo@politiet.no, eller på telefon 22 66 99 66.