Dette skjedde i natt

Foto: Carolyn Kaster / AP / NTB Les mer Lukk

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 28. september.

NYT: Trump betalte ikke skatt i ti av 15 år

USAs president Donald Trump betalte ikke inntektsskatt i ti av 15 år, melder New York Times, som har fått tak i selvangivelser for 20 år.

Ifølge avisa betalte Trump 750 dollar (7.000 kroner) i føderal inntektsskatt i 2016, året da han ble valgt til president, og 750 dollar igjen i sitt første år som president.

Rundt 40 kyr døde i låvebrann på Romerike

23 melkekyr er reddet ut av en brennende låve i Nannestad på Romerike. Resten av besetningen – rundt 40 dyr – er døde.

Meldingen om brannen kom klokka 0.12 natt til i dag, ifølge Øst politidistrikt. Brannen var i Homledalsvegen, og brannvesenet rykket ut med store mannskaper.

Konservativ og grønn framgang i Frankrike

Frankrikes konservative koalisjon beholder flertallet i Senatet, mens De grønne også har framgang i senatsvalget søndag.

Etter hvert som resultatene tikket inn søndag kveld, tvitret senatspresident Gerard Larcher fra partiet Republikanerne er flertallet var bevart. Hans koalisjon hadde 143 av 348 seter i det utgående Senatet.

To savnede jegere funnet omkommet på Venabygdsfjellet

To jegere som har vært savnet på Venabygdsfjellet, er funnet omkommet i en campingvogn. Foreløpige undersøkelser tyder på at det ikke har skjedd noe kriminelt.

De to ble rett før klokka 23 søndag kveld funnet i en campingvogn de benyttet, etter at de hadde vært savnet siden halv seks-tiden på ettermiddagen.

To personer tatt for innbrudd i politibil i Oslo

To personer tok med seg politieffekter etter å ha brutt seg inn i en parkert politibil i Oslo sentrum. Begge ble pågrepet rett etterpå. Innbruddet i politibilen skjedde i Bernt Ankers gate, opplyser Oslo politidistrikt.

– Vi har funnet det som er stjålet fra bilen, melder operasjonssentralen.