Politiet avhører tre siktede etter skytingen på Torsov

Politiet aksjonerte mannsterkt mot en boligblokk på Torshov i Oslo etter at en mann i 40-årene ble skutt i en leilighet tirsdag. Onsdag formiddag var mannen utskrevet fra sykehus. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Les mer Lukk

Politiet er i gang med avhør av de tre siktede etter skytingen i en leilighet på Torshov i Oslo tirsdag. Torsdag vil spørsmål om varetekt bli tatt stilling til.

I 20-tiden onsdag hadde politiet avhørt to av de tre siktede.

– Vi har avsluttet avhørene for kvelden. I morgen vil vi fortsette med nummer tre, forteller Frank Opdahl ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han legger til at det torsdag vil bli tatt en beslutning på hvem og hvor mange som eventuelt vil bli fremstilt for varetektsfengsling.

– Vi har tidligere sagt at vi ikke utelukker flere pågripelser, men har ikke noen flere navngitte personer som vi leter etter, sier Opdahl.

De tre pågrepne er siktet for drapsforsøk og har ikke en familiær relasjon til offeret, ifølge politiet.

Mannen i 40-årene som ble skutt i en leilighet på Torsov tirsdag ettermiddag, ble onsdag formiddag skrevet ut fra sykehus. Politiet har også jobbet med å avhøre ham, ifølge VG.

– Vi har fått noen forklaringer fra ham, men vi er ikke ferdige ennå. Det er tidlig i etterforskningen fortsatt, så vi har mye vi skal få gjort før vi har god oversikt over hva som har skjedd, sier Opdahl til avisa.

Mannen som ble skutt, ble truffet i en arm. Han ble ikke påført alvorlige skader.

De tre siktede er kjenninger av politiet.