Skuddoffer i Oslo utskrevet fra sykehus

Politiet aksjonerte mannsterkt mot en boligblokk på Torshov i Oslo etter at en mann i 40-årene ble skutt i en leilighet tirsdag. Onsdag formiddag var mannen utskrevet fra sykehus. Les mer Lukk

Mannen som ble skutt i en leilighet i Oslo tirsdag ettermiddag, er skrevet ut fra sykehus. Politiet har forsøkt å avhøre mannen.

Mannen i 40-årene ble skutt i en leilighet på Torshov i Oslo tirsdag ettermiddag og kjørt til Ullevål sykehus for behandling. Onsdag formiddag var mannen utskrevet fra sykehuset, melder VG.

– Vi har fått noen forklaringer fra ham, men vi er ikke ferdige enda. Det er tidlig i etterforskningen fortsatt, så vi har mye vi skal få gjort før vi har god oversikt over hva som har skjedd, sier Frank Opdahl ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt til avisa.

Tre menn er pågrepet etter skytingen, og politiet opplyser at de vil avhøre disse i løpet av dagen. Da vil det også bli vurdert om noen skal framstilles for varetekt.

Mannen som ble skutt, ble truffet i en arm. Han ble ikke påført alvorlige skader. Det er ikke kjent hvilken relasjon det er mellom fornærmede og de pågrepne.