Savnet mann i Gulen antatt omkommet

Vest politidistrikt har avsluttet redningsaksjonen etter at en eldre mann ble meldt savnet i Gulen i Ytre Sogn. Mannen er antatt omkommet.

– Det er funnet en båt på sjøen som kan knyttes til savnede. Omstendighetene rundt den tilsier at mannen har falt i sjøen, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

Det er gjort søk med dykkere, men mannen er ikke funnet

Frivillige mannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp, et redningshelikopter og mannskaper fra politiet lette etter den eldre mannen i området Brandanger fram til klokken 16.40 torsdag.

Så snart det er praktisk mulig vil det bli iverksatt nye søk etter mannen. Det vil derimot ikke skje torsdag kveld, opplyser politiet.

Politiet fikk melding fra familien til den eldre mannen klokka 23.49 onsdag.

– Mannen har vært på hytta si alene, og familien ble bekymret etter å ha forsøkt å komme i kontakt med ham uten å få svar. Han har sannsynligvis vært på tur. Familien lette først litt etter ham selv i nærområdet rundt hytta i Brandanger, før de koblet inn politiet, sa operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til NTB torsdag morgen.