Bilfører pågrepet etter trafikkulykke i Holmestrand

En mann i 50-årene er pågrepet i forbindelse med en trafikkulykke i Bringåkertunnelen i Holmestrand lørdag kveld. En kvinne ble sendt til sykehus.

Det var klokken 22.28 politiet fikk melding trafikkulykken på E18.

Den pågrepne mannen, som er uskadd, er kjørt i arresten. Han blir anmeldt for alkoholpåvirket kjøring, og han hadde ikke gyldig førerkort, opplyser politiet.

– Mannen som er pågrepet, kjørte inn i en annen bil. Vi vet ikke hvordan det kan ha skjedd, sier operasjonsleder Marius Knudsen i Sørøst politidistrikt til NTB.

I bilen som ble kjørt på, satt det to voksne og to barn. En kvinne som satt i bilen, ble kjørt til sykehus med brystsmerter. Skadeomfanget hennes er ukjent. De tre andre kom fra hendelsen tilsynelatende uskadd.

– Slik vi har forstått det, var begge bilene på vei sørover da den ene bilen har dundret inn i den andre bakfra, mens begge bilene var i fart. Den påkjørte bilen står igjen inne i tunnelen, mens den andre fortsatte ferden ut av tunnelen før den stoppet, sier brannmester Jardar Aftret i Vestfold interkommunale brannvesen i en uttalelse på Facebook.

Den påkjørte bilen har store materielle skader.

Det lå små vrakdeler i tunnelen over et område på anslagsvis 500 meter etter ulykken.

Tunnelen var stengt i sørgående løp i en periode, men rundt klokken 00.30 ble veien åpnet igjen.