Støre: – Smerten ved Ari Behns bortgang treffer mange

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kjendisene overveldet av sorg over Ari Behns bortgang Les mer Lukk

Ap-leder Jonas Gahr Støre minnes Ari Behn som et åpent og søkende menneske. Han oppfordrer til nærhet i samvær og samtaler.

– Det med stor tristhet jeg hører om Ari Behns bortgang. Jula er tid for alt det gode og velmente som følger av familie og nærhet. Men denne mørkeste delen av året er også tid for nærhetens sårbarhet. Den smerten som følger ved hans bortgang treffer mange. Særlig går tankene til barna og den nærmeste familien, skriver Støre.

– Alle visste om Ari Behn. Jeg kjente ham ikke personlig. Men jeg har møtt ham noen ganger og erfart som så mange andre det åpne og søkende mennesket. I dag tenker jeg på ordene fra en av TV-aksjonene til Kirkens Bymisjon: «Ingen er bare det du ser». Ari Behn var åpen også om det, fortsetter Ap-lederen.

– Det er flere dager igjen av jula. Tid til å være der for hverandre, både for det vi erfarer og opplever i det ytre, men også for mange og motstridende sider og behov vi bærer i oss. I samvær og samtaler. Og i stillhet og ettertanke, skriver Støre.