Dette skjedde i natt

Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix Les mer Lukk

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 28. november.

Drapssiktet mann samtykker til fengsling

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling.

Det opplyser mannens advokat til TV 2. 30-åringen vil bli begjært varetektsfengslet og framstilt for fengsling torsdag eller fredag.

Måling spår massivt konservativt flertall

Statsminister Boris Johnson og det konservative partiet ligger an til å få 359 plasser i Parlamentet i valget 12. desember. Labour får 211 plasser, ifølge en stor meningsmåling fra YouGov.

Undersøkelsen er basert på mer enn 100.000 intervjuer. I 2017 forutsa den samme meningsmålingen nøyaktig utfallet av valget.

Sju evakuert da gårdsbygning brant ned

Sju personer fra to boliger ble evakuert da det startet å brenne i en gårdsbygning på Sortland i Nordland natt til torsdag. Beboerne fikk flytte hjem igjen noen timer senere.

Det var en stund fare for at brannen kunne spre seg til nabohusene. Bygningen brant ned til grunnen.

Trump signerte Hongkong-lov

USAs president Donald Trump undertegnet onsdag to lover med støtte til demonstrantene i Hongkong. Lovene truer også med sanksjoner ved brudd på demonstrantenes rettigheter.

Kina kaller signeringen en alvorlig innblanding i kinesiske anliggender og truer med «sterke motreaksjoner». Hongkong-regjeringen sier lovene sender feil signal til demonstrantene.