Politiet legger ut ambulansekaprerens kjørerute

Den kaprede ambulansen ble stanset på Torshov tirsdag. Politiet ber fortsatt om tips, bilder og video i saken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Les mer Lukk

Kjøreruten ambulansekapreren brukte fra Rosenhoff til Torshov i Oslo for snart en uke siden, er nå lagt ut av politiet.

Årsaken til at Oslo politidistrikt går ut med denne detaljerte informasjonen, er at de fortsatt er interessert i observasjoner av ambulansen innenfor ruten.

Kartet viser hvilke veier ambulansen tok fra den ble stjålet på Rosenhoff tirsdag 22. oktober klokka 12.34, til den ble stoppet på Torshov klokka 12.45.

– I tillegg er vi spesielt interessert i observasjoner av en blå Saab som havnet på taket rett før ulykken, og av selve ulykken, skriver politiet i en pressemelding mandag.

Politiet ønsker også å få tilsendt videoer og bildemateriale i forbindelse med saken til sitt nettsted for tips.

Politiet har offentliggjort kart over kjøreruten ambulansen hadde fra den ble stjålet på Rosenhoff tirsdag 22. oktober kl 1234, til den ble stoppet på Torshov kl 1245. Les mer Lukk

Den 32 år gamle mannen som kapret ambulansen, ble i forrige uke varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av en betydelig mengde narkotika.

Mannen bestrider hovedpunktet i siktelsen om at han forsøkte å kjøre ned folk med vilje.

En 25 år gammel kvinne er i den samme saken siktet for befatning med våpen og medvirkning til oppbevaring av narkotika. Også hun er varetektsfengslet i fire uker.