Larvik innfører full betalingsstopp, alle ansatte blir fristilt

Mathilde Rivas Toft i aksjon for Larvik i mesterligaen i fjor høst. Mandag kveld meldte klubben at det er innført betalingsstopp og at alle ansatte blir fristilt. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Les mer Lukk

Larvik Håndballklubb er nok en gang hardt presset økonomisk. Styret har vedtatt å innstille alle betalinger med øyeblikkelig virkning.

LHKs ansatte ble orientert mandag kveld.

– Klubben har over tid ikke lykkes i tilstrekkelig grad i vårt inntektsskapende arbeid. Det har medført en svært presset likviditetssituasjon som gjør at vi nå innfører umiddelbar betalingsstopp, sier Larviks daglige leder Pål Albertsen i en pressemelding.

Der kommet det også fram at alle ansatte vil bli fristilt, men presiserer at klubben vil fortsette å spille kamper som planlagt.

– Vi er svært lei oss for alle dette rammer. Vi arbeider med en plan for videreføring av klubben. Det krever dessverre disse tiltakene nå, sier Albertsen.

Larvik var i en årrekke Norges suverent beste håndballag på kvinnesiden. I 2011 gikk klubben hele veien og vant mesterligaen. De siste årene har LHK slitt tungt økonomisk, og forrige sesong ble klubben vippet ned fra tronen av Vipers Kristiansand.