Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Les mer Lukk

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 27. juni.

Masseslagsmål

Tre personer er pågrepet etter at det oppsto slagsmål mellom rundt tretti personer på Youngstorget i Oslo natt til onsdag.

– De brukte jernstenger, planker og blomsterpotter som våpen. Tipser hadde også observert macheter, sa operasjonsleder Tor Jøkling til NTB. Like etter ble det meldt at en kvinne hadde blitt slått i hodet med en flaske like i nærheten. Hun skal ha vært en uskyldig forbipasserende.

Alvorlig skadd i voldsepisode

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en voldsepisode i Drammen. En mann i 30-årene er pågrepet.

Hendelsen skjedde på en boinstitusjon for rusavhengige.

– Det skal ikke være en nær relasjon mellom dem, opplyser politiadvokat ved Sørøst politidistrikt, Nina Magnussen Røed, til NTB.

Demonstrerer i USA

Hundrevis av demonstranter protesterte tirsdag utenfor USAs høyesterett mot avgjørelsen om å opprettholde president Donald Trumps innreiseforbud.

I tillegg til demonstrasjonen i Washington samlet folk seg også i en rekke andre amerikanske byer for å protestere mot avgjørelsen.

Ranet bensinstasjon

Politiet etterlyser en mann etter et væpnet ran av en bensinstasjon på Oddemarka i Kristiansand natt til onsdag.

Gjerningspersonen ranet den ansatte med våpen, og fikk med seg et beløp fra kassa før han forlot stedet. Det er iverksatt søk etter mannen med politi -og hundepatruljer.

Bombetrusler i VM-by

Russisk politi mottok tirsdag flere bombetrusler mot VM-byen Rostov-na-Donu, som førte til evakuering av en rekke barer og restauranter.

– Politiet mottok meldinger om eksplosiver som var plantet flere steder, sier det lokale politiet ifølge Reuters. De rykket ut og undersøkte alle områdene, men det ble ikke funnet noen farlige objekter.