Mann og hund omkom i brann i Moss

Brannvesenet jobbet tirsdag kveld med å slukke en brann i en firemannsbolig på Jeløya i Moss. En mann og en hund omkom i brannen. Foto: Christian Clausen / NTB scanpix Les mer Lukk

En mann og en hund mistet livet i en brann i en leilighet på Jeløya i Moss tirsdag kveld. Mannen var på besøk i den kommunale leiligheten.

– Krimteknikerne har bekreftet at det var en mann som ble funnet omkommet inne i leiligheten, sier krimsjef Henning Dalbye ved Moss politistasjon til Moss Avis onsdag morgen.

Mannen som mistet livet hadde ifølge avisa vært på besøk i leiligheten ved Torderød gård.

Mannen som bodde i leiligheten ble sendt til legevakt for sjekk, men trengte ikke medisinsk behandling. I avhør med politiet kom det fram at gjesten og hunden til mannen som bor i leiligheten omkom i brannen.

Den omkomne mannens identitet er imidlertid ikke bekreftet.

– Vi har våre tanker om hvem den omkomne er. Han vi tenker på er en mann i 30-årene. Men identiteten er ikke bekreftet, det må vi ha hjelp av Kripos med, og svaret vil neppe foreligge allerede i dag. I tillegg må pårørende varsles, opplyser krimsjef Dalbye.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 18 tirsdag kveld. Kriminalteknikere ble hentet inn for å finne brannårsaken.