Dette skjedde i natt

SKI 20161213. Politiet i arbeid. Politifolk patruljerer gatene i Ski. Les mer Lukk

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 28. desember.

Zucca avgjorde for Rangers på overtid

Mats Zuccarello sørget for at New York Rangers stakk av med seieren mot Washington Capitals da han satte inn kampens eneste mål på overtid.

Hjemmelaget tok imot Capitals i Madison Square Garden i New York onsdag. Etter tre målløse perioder hadde Rangers 37 skudd mot mål, mot Capitals' 30.

Undersøkelse: Én av seks kvinner seksuelt trakassert

Nær halvparten av norske kvinner sier de har blitt utsatt for seksuell trakassering, eller kjenner noen som har det, ifølge undersøkelse.

I en ny undersøkelse gjennomført av Sentio på vegne av Klassekampen, sier 11 prosent av nordmenn generelt at de har blitt utsatt for seksuell trakassering.

To grove ran nær Svinesund

Flere bevæpnede og maskerte menn ranet onsdag kveld to forretninger rett ved svenskegrensen mot Østfold.

– Ingen ble skadd, men de ansatte var svært oppskaket, sier politiets pressetalsmann Peter Adlersson til Göteborgs-Posten.

Både hamburgerrestauranten Burger King på svensk side av Svinesund og matbutikken Stene Kött & Livs ble ranet av det politiet tror kan være de samme gjerningsmennene.

Fotballspiller eller visepresident kan vinne Liberia-valg

Liberias innbyggere har gått til urnene for å velge landets neste president. De første resultatene av tirsdagens valg er ventet torsdag.

Blant dem som stiller til valg i det vestafrikanske landet er en fotballspiller og en visepresident som kjemper om å erstatte Afrikas første kvinnelige statsoverhode.

Måling: Obama fortsatt mer populær enn Trump

For tiende år på rad har flest amerikanere svart at tidligere president Barack Obama er den personen de beundrer mest. Donald Trump er fortsatt nummer to.

17 prosent av de spurte i den årvisse Gallup-målingen sier at de beundrer Obama mest – ned 5 prosentpoeng fra i fjor, mens 14 prosent sier at de beundrer Trump mest. På tredjeplass følger pave Frans, som 3 prosent av de spurte setter høyest.