Mann død etter utforkjøring i Finnmark

En mann omkom da han kjørte utfor veien på Magerøya i Nordkapp kommune i Finnmark.

Politiet i Finnmark opplyste mandag kveld at mannen er bekreftet død. Han ble funnet død utenfor bilen av redningsmannskaper som ankom stedet.

Bilen ble funnet nedenfor en skråning ved E69 på Magerøya ved Skarsvågrevva.

– Det er en brå sving og svært bratt i det området der bilen kjørte utfor. Det var vanskelig for redningsmannskapene å komme fram, sier operasjonsleder Lars Rune Hagen i Finnmark politidistrikt til NTB.

Mannens identitet er ikke bekreftet ennå, men politiet har grunn til å tro at det dreier seg om en mann i 20-årene som har vært meldt savnet i Honningsvåg. Det var venner av mannen som var på leting etter ham som oppdaget bildeler på stedet og deretter varslet politiet.

– Redningsmannskapene måtte ta seg opp til bilen nedenfra ettersom det ikke var mulig å komme seg til stedet på andre måter. De fant da en mann ved siden av bilen, sier operasjonsleder Hagen.

Politiet har ingen grunn til å tro at andre biler har vært involvert i ulykken. Det er usikkert når ulykken skjedde, men den har sannsynligvis skjedd før mandag kveld. Politiet opplyste om funnet av bilen litt før klokken 20 mandag.