E18 sperret i flere timer etter trafikkulykke ved Larvik

E18 er forsatt stengt og trafikken blir omdirigert etter en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på E18 ved Barkefyllinga i Larvik.

Ulykken skjedde i sørgående retning, mellom Farriseidet og Sky. Politiet rykket ut til stedet like etter klokka 15.15.

– En person satt fastklemt etter ulykken, men vedkommende er ute nå og arbeidet gikk kjapt, sier operatør i Vestviken 110-sentral, Tom Berger, til NRK.

Personen ble fraktet fra stedet med luftambulanse rundt klokka 16.10, skriver Tønsbergs Blad. Den skadde skal være en kvinne i 60-årene.

E18 ble stengt i begge retninger etter ulykken. Statens vegvesen meldte at veien ville være stengt i en tid fremover, og anbefalte bilister å kjøre via Siljan.

Operasjonsleder Heidi Scisly opplyser litt etter klokken 17.30 at ulykkesstedet blir stengt for undersøkelser i to timer. I mellomtiden blir trafikken manuelt dirigert inn på gamle E18, rundt stedet der kollisjonen skjedde.

– Det går sakte, men man kommer forbi, sier Scisly.

Embed: larvik

Mistanke om promille

Klokken 17.15 opplyser politiet at det er mistanke om promillekjøring hos den kvinnelige føreren av personbilen. Kvinnen, som er i 60-årene, kom over i motgående kjørefelt, melder Tønsbergs Blad.

Hun er nå fløyet til Ullevål sykehus. Politiet opplyser at hun hadde store smerter etter beinbrudd hun fikk i kollisjonen.

Førerkortet er midlertidig beslaglagt. Føreren av traileren er fysisk uskadd etter sammenstøtet, opplyser politiet.