Storstilt søk etter rop om hjelp fra sjøen i Hordaland

Nødetatene igangsatte en stor redningsaksjon etter at det ble hørt rop om hjelp fra sjøen i Øygarden i Hordaland. Søket er så langt uten resultater.

– Vi fikk meldingen fra en nabo i området som har vært ute og skal ha hørt rop om hjelp. Det er kalt ut frivillige og båter i området, sier redningsleder Ståle Jamtli ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB i 1-tiden natt til lørdag.

Hovedredningssentralen kalte ut redningsskøyte og -helikopter, og Øygard brannvesen, redningsdykkere fra Bergen brannvesen, båter fra brannvesenet og Røde Kors, politiet og redningshunder bidro i søket i løpet av natten.

– Vi har kalt ut mye ressurser og søker i aktuelle områder. Hvis søket er gjennomført uten funn, skal vi ta en oppsummering og se om vi trapper ned eller fortsetter søket. Ingen er meldt savnet som kan ha sammenheng med aksjonen, sa operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt til NTB ved 4-tiden.

Klokken 6.20 opplyser politiet at det ikke er gjort noen konkrete observasjoner, og redningshelikopteret har avsluttet søket, melder TV 2.