Kvinne fant brunsnegle i hotell-lunsjen

Your browser doesn't support HTML5 video.

Kvinne fant brunsnegle i hotell-lunsjen
Kvinnen deltok på en lederkonferanse på Radisson Blu Scandinavian Hotel i Oslo da hun fant en stor brunsnegle i lunsjen sin. Hotell-ledelsen vet ikke hvordan sneglen havnet i rundstykket.

ABC Nyheter har fått tilsendt en video av et glutenfritt rundstykke med en snegle i, av en norsk kvinne som ønsker å være anonym.

Kvinnen fikk servert rundstykket til lunsj under en lederkonferanse på Radisson Blu Scandinavian Hotel i Oslo tirsdag.

– Det stemmer. Jeg ble informert om hendelsen i går ettermiddag. Det er veldig uheldig. Sånne ting skal jo ikke skje, sier administrerende direktør ved Radisson Blu Scandinavian Hotel, Tomi Meriläinen, til ABC Nyheter.

Les også: Se sneglesex i slimtråd

Ble fjernet umiddelbart

Meriläinen forteller at det var ansatte tilstede da hendelsen fant sted, og at maten med sneglen ble fjernet snarest. Kvinnen fikk tilbud om ny mat, og ifølge Meriläinen tok hun det hele med stor ro.

– Det virket som om hun synes vi håndterte det bra. Hun har det bra. Vi har vært i kontakt med henne for å forsikre oss om at hun har det fint. Videre har vi har ikke fått inn noen klager på hendelsen utover det som fant sted der og da, sier hotell-direktøren til ABC Nyheter.

Les også: I Sør-Korea er insektmat en milionindustri

– Vet ikke hvordan det kunne skje

Meriläinen kan forsikre om at de tar hendelsen på største alvor. Hotellet har strenge rutiner for matlaging og hygiene, og direktøren vet ikke hvordan en glipp som denne kunne skje.

– Vi prøver å forsikre oss om at noe sånt ikke vil skje igjen. Det var et rundstykke med salat på. Naturligvis vasket vi salaten slik vi skal. Vi fulgte vanlige prosedyrer. Jeg vet ikke hvordan sneglen kom seg inn der, men vi prøver å finne ut av det, avslutter Meriläinen.

Les også: Prøv blomster i maten