Ektemannen til savnet kvinne siktet for vold

Ektemannen til en savnet kvinne i Sandefjord er nå siktet for vold. Politiet søker etter kvinnen i sjøen, melder VG.

Den kinesiske kvinnen ble sist sett søndag 19. juni klokka 23 om kvelden. Letingen og etterforskning har pågått siden hun ble meldt savnet om morgenen mandag 20. juni. Kvinnen og hennes norske mann var på ferie på Østerøya med sine to mindreårige barn.

– Han har vært inne i varetekt, men er sluppet fri nå. Det har vært ting vi har stusset på, og vi har siktet ham for kroppsskade for å kunne undersøke saken nærmere, opplyser påtaleleder i Sør-Øst politidistrikt, Ole Bjørn Sakrisvold, til VG.

Han sier at politiet ikke vet om ektemannen har noen rolle i saken, men legger til at det viktig for politiet å gjøre en grundig jobb.

Det har blitt gjennomført søk med hunder og folk på Østerøya i Sandefjord, skriver Sandefjords Blad. Onsdag ble det satt i verk søk med sonar på havbunnen utenfor Østerøya.

Politistasjonssjef Brian Jacobsen sier til VG at politiet holder alle opplysninger åpne om hva som kan ha skjedd med kvinnen.

– Både at hun har gått seg bort, at hun kan ha hatt et ønske om å forsvinne eller at det har hendt henne en forbrytelse, sier Jacobsen.