To menn omkom i bilulykke i Nord-Trøndelag

Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Les mer Lukk

To menn omkom og en kvinne ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom to biler på E6 like nord for Verdal i Nord-Trøndelag natt til søndag. Den skadde kvinnen behandles på St. Olavs hospital.

To menn mistet livet og en 54 år gammel kvinne ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom to biler på E6 like nord for Verdal i Nord-Trøndelag natt til søndag.

Den skadde kvinnen behandles på St. Olavs hospital. Sykehuset opplyser søndag at hun er innlagt på intensivavdelingen med alvorlige skader, og at tilstanden hennes er uavklart.

Én av bilene tok fyr og er utbrent etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 2.38. Det var tre personer involvert i de to bilene som var involvert i ulykken

– Ifølge patruljen på stedet satt det trolig én person i bilen som brant. Vi søker med hund i området for å være sikre, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen som ble funnet i den utbrente bilen er bekreftet omkommet. I tillegg mistet en mann i den andre bilen livet i ulykken, mens kvinnen som satt i samme bil er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader.

Alle nødetatene var raskt på stedet etter at ulykken ble meldt. I tillegg er Statens vegvesens ulykkesgruppe kalt ut til stedet.

Politiet har foreløpig ikke noen formening om årsaken til ulykken, opplyser Olsen til NTB.

E6 ble stengt etter ulykken, men ble åpnet igjen like før klokken 7 søndag morgen.