Ung kvinne overfalt på Frogner i Oslo

En kvinne i begynnelsen av 20-årene ble overfalt, slått i ansikt og hode og befølt av to menn på Frogner i Oslo natt til søndag, ifølge politiet.

Kvinnen ble overfalt i Jacob Aalls gate på Frogner i Oslo. Hun ringte selv til politiet kl. 3.45 etter å ha løpt fra de to mennene mot Bogstadveien.

– De to ukjente mennene gikk bak henne og spurte om hun ville være med dem hjem. Da hun svarte nei, skal de ha slått henne flere ganger i ansiktet og hodet, revet opp skjørtet og befølt henne på overkroppen, opplyser Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet vet ikke hvem gjerningsmennene er.

– Vi har brukt tid på å kartlegge og innhente overvåkingsmateriale i dag. Vi har sikret tekniske spor, sier politiførstebetjent Kenneth Bjerkestrand ved Majorstua politistasjon.

Politiet kjørte kvinnen til legevakten. Hun er preget av hendelsen, men har ingen varige fysiske skader, opplyser Bjerkestrand.

Gjerningsmennene skal være rundt 25 år gamle. De hadde sort hår og var litt mørke i huden. Begge hadde svarte jakker, en av dem med hettegenser under og en refleks på armen. Sistnevnte skal være mellom 185 og 190 centimeter høy. Politiet ber eventuelle vitner om å ta kontakt.