«Farmen-Mads» trekker seg

Bedrageritiltalte Mads Fosdal trekker seg fra «Farmen». Foto: Espen Solli (TV 2) Les mer Lukk

Det blir tårevåt avskjed i kveldens episode av den populære realityserien på TV 2 når Farmen-deltager Mads Fosdal trekker seg.

Årsaken til at den 28 år gamle deltageren fra Lommedalen trekker seg fra Farmen er en bedrageritiltale, og han må møte i Nedre Romerike tingrett i november.

ABC Nyheter fortalte i forrige uke at Mads Fosdal var svindeltiltalt, og TV 2s presseansvarlige for programmet, Alex Iversen, ønsket da ikke å si noe om konsekvensene avsløringene ville få for Fosdal.

– TV 2 var på det tidspunktet vi startet opptakene av Farmen ikke kjent med tiltalene mot Mads Fosdal, sa Iversen da.

Bakgrunn: «Farmen-Mads» slått konkurs og svin­del­til­talt

I midten av oktober la bostyrer frem sin sluttberetning etter at «Farmen-Mads» var slått konkurs. I slutten av november skal han møte i retten tiltalt for bedrageri.

– Han erkjenner ikke straffeskyld, fortalte hans advokat Niels-Christian Schelver Petersen ABC Nyheter.

I onsdagens episode velger Mads Fosdal å trekke seg fra reality-serien:

– Dere skal vite at jeg har blitt veldig glad i dere alle sammen. Men det har skjedd noe på utsiden, som gjør at jeg må trekke meg, sier Mads gråtkvalt, når han deler den tunge beskjeden med de andre deltakerne, ifølge TV 2.

– Mads måtte forlate Farmen på grunn av rettsaken som var berammet mens innspillingen pågikk. Vi ble gjort oppmerksomme på dette noen dager før Mads trakk seg. Det utgjorde ingen store praktiske utfordringer for produksjonen, sier Alex Iversen til tv2.no.

Les også:

Reaksjon: «Farmen-Mads» skjulte tiltale for TV 2 - kan bli kastet ut av programmet