Mistenker ikke drap etter funn av død mann i Fræna

Politiet utelukker drap etter at en mann i 60-årene ble funnet død i sin egen bil i Elnesvågen tirsdag kveld.

– Vi har ikke mistanker om at det har skjedd et drap her. Det er et uventet dødsfall, men etterforskningen har ikke gitt oss styrket mistanke om at det har skjedd noe straffbart, sier operasjonsleder Frode Gjøsund i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB onsdag.

Politiet ble varslet om funnet av den døde mannen klokka 18.51 tirsdag. Mannen ble funnet like vest for Elnesvågen sentrum i Fræna kommune.

– Lokal ambulanse var tidlig på stedet og gjorde forsøk på gjenoppliving før politiet kom, men livet sto ikke til å redde. Mannen ble erklært død på stedet, forteller Gjøsund.

Politiet har omtalt dødsfallet som mistenkelig, dels på grunn av funn på stedet. Politiet vil ikke si eksakt hvilke funn som er gjort, men det er ikke funnet mistenkelige gjenstander.

Les også: Mann funnet død i Fræna kommune

Den avdøde mannen i 60-årene, bosatt i Fræna, vil bli obdusert torsdag. Ifølge operasjonslederen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt vil politiet trolig få flere svar da. Kripos blir ikke koblet inn i saken. Mannens pårørende er varslet.