Drillo: – Offer i en nøye gjennomtenkt plan

Your browser doesn't support HTML5 video.

– Jeg fikk sparken
I et siste oppgjør med Norges Fotballforbund hevder Egil «Drillo» Olsen at han fikk sparken som landslagssjef i 2013, ikke at han gikk frivillig.

Norges mest framgangsrike landslagstrener tar et grundig oppgjør med fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem i siste utgave av fotballmagasinet Josimar, skriver VG.

Her forteller Drillo hvordan Siem og Hallén etter hans syn overkjørte NFF-styret og fikk ham fjernet som landslagssjef høsten 2013.

«Min konklusjon er at et tafatt styre ble ført bak lyset av Hallén og Siem, og at jeg ble et offer i en nøye gjennomtenkt plan. En viktig grunn til at jeg har skrevet dette, er at jeg ikke godtar NFFs versjon om at jeg gikk frivillig», skriver Drillo i fotballmagasinet.

Til VG sier Drillo at det er viktig for hans egen del å bli ferdig med saken.

– Jeg er vel ubeskjeden nok til å mene at jeg vil være en viktig del av norsk landslagsfotballs historie. Da vil jeg at min versjon skal stå der. Ikke Norges Fotballforbunds versjon om at jeg trakk meg. Jeg fikk sparken. For det er ikke mulig å tolke det som skjedde på møtet med Hallén og Siem, på noen annen måte, sier Drillo.

Siem sier til avisen at de har ulikt syn på hva som skjedde, og at han har valgt å ikke fortelle sin versjon, og at han heller ikke ser det som hensiktsmessig å forsøke å motsi Drillos behov for å sette punktum.

Hallén sier det var en vanskelig sak, med flere sider, og at det ble gjort en avtale med Drillo.

– Egil var invitert inn i styret for å fortelle sin versjon, noe han også gjorde. Avslutningsvis tok jeg opp denne saken i min tale til forbundsstyret for vel ett år siden. Denne saken er jeg derfor ferdig med, sier Hallén som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.