Ingen Brann-endringer foreløpig

Brann-trener Rikard Norling har fått hard medfart etter nedrykket onsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Les mer Lukk

Etter Brann-styrets over fire timer lange møte fredag, fredet styreleder Rolf Barmen daglig leder Roald Bruun-Hansen. Rikard Norling sitter også trygt, enn så lenge.

Styremedlemmene evaluerte fredag situasjonen i klubben etter at nedrykket fra eliteserien ble et faktum onsdag. Sentralt sto spørsmålet om trener Rikard Norlings framtid i klubben.

– Vi har ikke tatt noen beslutninger i dag. Vi har lagt en prosessplan. For at vi skal snu hver stein, må vi gjøre gode evalueringer. I begynnelsen av neste uke kommer trenerteamet til å sitte sammen. Det er riktig at vi får litt ekstern hjelp i den evalueringen. Etter at det er på plass, vil styret møtes igjen i slutten av neste uke og få forelagt den evalueringen, sa Barmen.

– Sitter Norling trygt?

– Han har vi to år igjen av kontrakten. Som jeg tidligere har sagt, vil vi forholde oss profesjonelt til ham i så måte, svarte Barmen da han møtte et stort pressekorps utenfor Brann stadion fredag ettermiddag.

Etter de elendige resultatene i 2014 har flere i Bergen ment at tiden var inne for et lederskifte i klubben, men Barmen avviste at det er aktuelt å si opp Roald Bruun-Hansen.

– Han er vår daglige leder, og han blir viktig i den evalueringen vi er inne i nå. Han har gjort en god jobb. Han blir sittende. Roar har veldig lyst til å bli med videre, sa styrelederen.