Drillo usikker på Ullevaal-hyllest

Egil "Drillo" Olsen (Egil Olsen) da han gikk av som landslagssjef i fotball på Ullevaal stadion i september 2013. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix. Les mer Lukk

Egil «Drillo» Olsen vet ikke om han vil møte opp på Ullevaal-gresset 9. september for å bli hyllet som tidenes norske landslagssjef i fotball.

Ifølge VG har Norges Fotballforbund (NFF) invitert Drillo til Ullevaal når landslaget innleder EM-kvalifiseringen mot Italia. Tanken er at han skal bli hedret sammen med spillerduoen Brede Hangeland og John Arne Riise.

Men det er ikke sikkert Drillo møter opp for å ta imot hyllesten.

– Brede kommer, John Arne kommer, mens Drillo er i tenkeboksen. Egil er ikke kjent for å være glad i markeringer. Men vi håper og tror han kommer. Det hadde vært storveies. Det skal bli et verdig farvel der vi takker dem for innsatsen, sier kommunikasjonssjef Svien Graff i NFF til VG.

Egil Olsen måtte i fjor høst ufrivillig gjøre slutt på sin annen periode som landslagssjef. Det ble mye støy rundt ham og NFF, men partene inngikk til slutt en avtale. Drillo følte seg sparket, mens fotballforbundet hadde en annen oppfatning.

Les også: Drillo og NFF er kommet til enighet

Drillo ledet på 90-tallet Norge til to VM-sluttspill.