Heltent «bøtteknott»

IMPONERT: Drillo mener at Berisha er den som har utmerket seg best på trening. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix. Les mer Lukk

Valon Berisha trekkes stadig fram når Egil «Drillo» Olsen får spørsmål om hvem som har imponert ham mest på trening før kampen mot Albania.

– Den beste? Det er han bøtteknotten som kommer der nede fra, sleivet sjefen onsdag. Torsdag snakket Drillo om at 20-åringen har en spillestil det gnistrer av.

– Det er kjekt å høre at han synes jeg har gjort det bra. Jeg føler meg i fin form, sier Egersund-gutten selv. Hans kosovoalbanske røtter gjør fredagens kamp til noe ekstra.

– Selvfølgelig blir den mer spesiell enn andre kamper. Den er mot mine egne, kan du si. Det gjør meg ekstra tent på å spille bra, sier Berisha.

Les også: Vil vende vond uvane

Det er litt synd på Albania, som har hjulpet mange andre land med fotballtalent. Xherdan Shaqiri scoret det første målet da Sveits slo albanerne i september, og fredag kan de igjen «få det» av en av sine egne.

– Om man samlet alle albanere som har bosatt seg i andre land så ville det sikkert blitt et bra landslag, men slik jeg ser det har de et OK lag nå også. Vi må gjøre det bra for å slå dem, sier Berisha.

– Det er viktig for oss å gjøre det bra på hjemmebane for å få folk til kampene. Det er viktig å vinne både for å skape interesse for landslaget og holde tak i Sveits i gruppen vår. (©NTB)

Les også: Henriksen vil unngå omspill