«Lilyhammer»-stjernen måtte amputere benet på grunn av coronaviruset – så fikk han blodforgiftning

Nick Cordero og Amanda Kloots giftet seg i 2017. I fjor fikk de sønnen Elvis sammen. Les mer Lukk

Nick Cordero og kona hans håpet at han skulle bli frisk etter amputasjonen, men så ble situasjonen enda verre.

Tidligere denne måneden kom det frem at skuespilleren Nick Cordero (41) måtte amputere benet sitt etter å ha fått en blodpropp i benet som følge av coronaviruset.

Siden har kona Amanda Kloots (38) delt flere oppdateringer på sosiale medier om hvordan det går med ektemannen.

Bakgrunn: «Lilyhammer»-skuespiller måtte amputere beinet etter covid-19

Cordero og kona håpet på at situasjonen skulle bli bedre etter amputasjonen, men nå viser det seg at han har fått blodforgiftning som følge av en infeksjon i lungene.

Får antibiotika og blodtrykksmedisiner

– Vi hadde en tøff dag i går. Nick fikk en infeksjon i lungene som gikk inn i blodet hans, og han fikk blodforgiftning. Grunnen til dette var infeksjonen i lungene, så legene gikk inn og renset opp i lungene hans og ga ham blodtrykksmedisiner for å få blodtrykket hans til å stabilisere seg, sier Amanda Kloots i en oppdatering på Instagram.

Til tross for de uventede komplikasjonene sier Kloots at mannen hennes nå føler seg mye bedre og at han gjør stor fremgang.

– Han vennes nå sakte av blodtrykksmedisinene og har fått sterk antibiotika for å bli kvitt infeksjonen i lungene, sier hun.

Nick Cordero er kjent for å ha spilt i flere Broadway-musikaler og filmer. I 2014 spilte han også rollen som Pasquale Lento i den norske serien «Lilyhammer».

Var livstruende syk

Cordero giftet seg med danseren Amanda Kloots i 2017, og i fjor fikk de sønnen Elvis sammen. Hun har flere ganger fortalt at hun er redd for hva som kommer til å skje med ektemannen.

Les også: «Crocodile Dundee»-stjerne døde av corona

For noen uker siden ba hun følgerne sine om å be for ham.

– Hele verdenen min har stoppet opp. Vær så snill å be for ektemannen min. Han kjemper for livet sitt akkurat nå. Elvis og jeg trenger deg, Nick Cordero. Det er på tide å kjempe, skrev hun på Instagram.