Svenske Sofie giftet seg med malaysisk prins – slik er livet hennes nå

Svenske Sofie Louise giftet seg med kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra i fjor. Les mer Lukk

Sofie Louise Johansson skapte mange overskrifter da det kom frem at hun skulle gifte seg med den malaysiske kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra i fjor. Nå deler hun bilder av sitt nye liv på sosiale medier. 

Svenske Sofie Louise Johansson (32) var ukjent for de fleste inntil det kom frem at hun skulle gifte seg med den malaysiske kronprinsen Tengku Muhammad Faiz Petra (45) i fjor.

På dette tidspunktet fantes det ikke så mye informasjon om den svenske bruden, men etter bryllupet begynte hun å dele flere bilder og tekster om sitt nye liv på sosiale medier.

Les også: Tidligere flyvertinne ble Thailands dronning

Instagram har hun lagt ut flere bilder fra bryllupet deres. Ifølge Channel News Asia omtalte seremonisjefen ved slottet bryllupet som «lite og intimt» til tross for at det skulle komme 300 gjester.

Takker Allah for kjærligheten

Bryllupet ble holdt på Istana Belai Besar i delstaten Kelantan i Malaysia. Under et av bildene fra bryllupet takket Sofie Louise familie, venner og den svenske ambassadøren for å ha kommet i bryllupet deres.

«Et vakkert år har gått siden vi først giftet oss. Jeg føler meg veldig heldig og stolt av å stå ved siden av deg som din kone. Jeg takker Allah hver dag for å ha fått en så omsorgsfull og respektfull ektemann. Jeg vil også takke familie, venner og den svenske ambassadøren for å ha kommet så langt for å være en del av vår spesielle dag», skriver hun.

(Saken fortsetter under)

Embed: Sofie Louise 1
Embed: Sofie Louise2
Embed: Sofie Louise 3

Hun har også delt bilder av sin nye hverdag hvor hun blant annet besøker den svenske ambassaden, er på kongelige besøk og jobber med en ny kokebok.

Kongen forsvant – giftet seg med missekandidat

Ifølge svenske Expressen er Sofie Louise fra Linköping i Sverige. Hun skal ha møtt den malaysiske kronprinsen da hun jobbet som au pair i England.

Delstaten Kelantan, som kronprinsen hører til, er en av de mest konservative delstatene i Malaysia, hvor fleste er dypt troende muslimer.

Les også: Kongen i Malaysia abdiserer

Broren til kronprinsen er tidligere kong Sultan Muhammad V, som vekket oppsikt i fjor fordi han først forsvant fra offentligheten for så å gifte seg i hemmelighet med den russiske missekandidaten Oksana Voevodina.

Bare noen måneder etter bryllupet abdiserte kongen fra tronen, men det malaysiske kongehuset har fortsatt ikke fortalt noe om hvorfor han abdiserte.