McCartney holdt «hemmelig» konsert på The Cavern i Liverpool

Det var lange køer utenfor The Cavern Club i Liverpool torsdag, der Paul McCartney torsdag holdt en eksklusiv overraskelseskonsert. Les mer Lukk

Paul McCartney holdt torsdag en «hemmelig» konsert på den legendariske klubben The Cavern i hjembyen Liverpool, skriver Huffington Post.

The Beatles har alltid hatt sterke bånd til klubben, der bandet spilte nesten 300 konserter og bygget opp en lokal fanskare før det store gjennombruddet kom med «She loves you» i 1963.

Den «hemmelige» konserten ble gjennomført helt uten muligheter for å kjøpe billetter på forhånd. De ble isteden delt ut etter førstemann til mølla-prinsippet ved døra, slik som i gode gamle dager.

Musikklubben The Cavern er imidlertid ikke helt som i gode gamle dager. Den ble stengt i 1973, men ble senere gjenåpnet i nye lokaler litt lenger opp i gata. Innredningen er en kopi av gode gamle The Cavern Club, og Paul McCartney spilte der sist i 1999.

Låtskriveren, komponisten, vokalisten og multi-instrumentalisten har i det siste sett ut til å være i nostalgisk humør. Nylig deltok han i James Cordens «Carpool karaoke» der han tok med talkshowverten på en rundtur til kjente Beatles-steder i Liverpool.

Tidligere den uka poserte han også på det legendariske overgangsfeltet på Abbey Road i London.

Les også:– John Lennon mistet sin mor to ganger