Politiet kan ha hatt Abdeslams adresse siden desember

Politiet pågriper flere personer i leiligheten i Molenbeek fredag forrige uke. Foto: iTélé (Reuters / NTB scanpix) Les mer Lukk

En politimann skrev i desember en rapport om adressen der Salah Abdeslam ble pågrepet forrige uke, men beskjeden ble aldri overlevert politiets antiterrorgruppe, ifølge flere belgiske medier.

Spesialenheten i belgisk politi bekrefter at de etterforsker en sak om opplysninger som ikke ble levert dit de skulle, skriver den belgiske avisen La Libre.

Politiet i Mechelen, der rapporten skal ha blitt skrevet, understreker at de ikke visste noe om hvor Saleh Abdeslam befant seg, men vedgår at informasjon som skulle ha blitt sendt videre i politisystemet, ikke ble det, skriver Le Soir.

Den aktuelle rapporten skal inneholde adressen 79 rue des Quatre vents i Molenbeek i Brussel, der terrorsiktede Salah Abdeslam ble funnet og pågrepet fredag. Rapporten skal ikke ha sagt at Abdeslam befant seg i leiligheten, men at sønnen til en bekjent av ham bodde der.

Opplysningene var fortsatt ikke overlevert politiets terrorgruppe da de aksjonerte mot leiligheten fredag for en uke siden, ifølge avisen La Dernière Heure.