Mann pågrepet etter mulig skuddløsning i Sem

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Les mer Lukk

En person er pågrepet etter meldinger om flere skudd eller smell som ble avfyrt i et leilighetskompleks i Sem i Vestfold.

Bevæpnet politi i Tønsberg rykket ut etter meldinger om skyting og et knust vindu på en kjent adresse i Sem. Ved 14.45-tiden opplyser politiet til Tønsbergs Blad at det er gjort skadeverk i en av leilighetene.

– Vi har funnet et luftvåpen. Det er avfyrt en rekke skudd inne i leiligheten, og det sitter luftgeværprosjektiler i den ene veggen, forteller sier innsatsleder David Bakken til avisa.

Politiet har også gjort beslag av narkotika på stedet.

– Vi har ingen opplysninger om at noen er skadd, og vi vet ikke hva som er skjedd, men politiet har vært på adressen tidligere og funnet skytevåpen der, sier operasjonsleder Eskil Hagen Olsen hos politiet i Vestfold til NTB.

En person ble pågrepet av politiet et stykke unna stedet, skriver Tønsbergs Blad. Mannen er i 20-årene og ble pågrepet som følge av historikk, politiets funn på stedet og tips fra vitner.

– Han ble pågrepet et stykke unna og er foreløpig siktet for skadeverk. Siktelsen kan bli justert eller supplert etter hvert, sier Olsen til avisen.