Havnaa møter georgier i november

Kai Robin Havnaa er klar for proffkamp i Tyskland i november. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Les mer Lukk

Ubeseirede Kai Robin Havnaa går for en ny knockoutseier når Ramazi Gogichashvili er motstander i Düsseldorf 18. november.

Havnaa møter den georgiske bokseren i cruiservekt under et proffstevne i den tyske byen.

Nordmannen er ubeseiret i ti proffkamper, og ni av triumfene har kommet gjennom knockout. Han gikk sin forrige kamp i april, da han stoppet ungareren Laszlo Ivanyi i 5. runde i Sofia.

– Jeg ser fram til å bokse i Tyskland igjen. Etter at jeg har utsatt kampen i hjembyen min (Arendal) til 2018, spurte jeg Sauerland om en kamp så raskt som mulig, sier Havnaa i en pressemelding fra promotorselskapet Sauerland.

– Jeg er alltid i god form, og jeg er sulten på en ny seier. Etter dette sikter jeg mot en stor kamp i hjembyen min tidlig neste år, fortsetter han.

Havnaa og teamet hans går altså med planer om en kamp på hjemmebane, men først må han bestå testen mot Gogichashvili, sier promotor Nisse Sauerland.

– Gogichashvili er en seriøs utfordrer og erfaren bokser som kommer til Düsseldorf for å vinne. Samtidig blir Kai bedre for hver kamp, og jeg tror han vil ta nok en minneverdig seier 18. november.