Caro: – Ikke vært godt nok

Caroline Graham Hansen i aksjon i EM-kampen mot Danmark mandag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Les mer Lukk

Caroline Graham Hansen misset straffe, skjøt i stolpen og fikk et mål annullert da Norge ble slått ut av EM uten mål og poeng.

– Vi var ikke gode nok. Man kan ikke vinne alt, men jeg synes vi har hatt maks uflaks med mange situasjoner. Det sies at man skaper sin egen flaks og lykke på veien, og vi har ikke vært bra nok, sa hun.

Det var nesten midnatt da hun kom til presseteltet som en av de siste skuffede norske spillerne på vei ut fra stadion i Deventer.

Hun hadde en kjempesjanse til å få Norge inn i kampen da hun tok straffespark i det 44. minutt.

– Straffe er straffe. Noen ganger scorer man, noen ganger ikke. Det var toppen av kransekaka for et mislykket mesterskap, sa hun.

Danmarks keeper Stina Lykke Petersen sa at Hansens klubbvenninne Pernille Harder hadde hvisket henne i øret hvilken vei hun burde kaste seg.

– Jeg hørte at hun sa det. Det var dumt av meg å skyte der, da. Sånn er det. Man lærer så lenge man lever, sa Hansen.

Hun vil ikke felle noen dom over Martin Sjögrens prosjekt etter EM-fiaskoen.

– Jeg har tro på det. Seks måneder er ikke så mye tid, og vi jobber mot et større mål, som er neste VM. EM kom som en ting på veien. Det gikk ikke som vi håpet, dessverre, men det er bare å fortsette. Vi kan ikke bare kaste seks måneder ut av vinduet på grunn av dette, sa hun.