Juventus avsluttet med stil

Paulo Dybala scoret da Juventus vant sin siste seriekamp for sesongen. Nå står bare mesterligafinalen igjen. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Juventus avsluttet seriesesongen ved å vende til 2-1-seier i bortekampen mot Bologna lørdag.

En snau uke etter at laget sikret sin sjette strake Serie A-tittel, og en uke før Real Madrid er motstander i mesterligafinalen, kom Juventus under da Saphir Taïder banket ballen i krysset tidlig i annen omgang.

Emil Audero, som debuterte i Juventus-målet, var sjanseløs.

Paulo Dybala utlignet på returen etter en avslutning fra Gonzalo Higuaín i det 70. minutt, og på overtid ble den unge innbytteren Moise Kean matchvinner.

17-åringen er den første spiller født på 2000-tallet som har scoret i Serie A.

– Vi har gjort en flott sesong. Vi har en kamp til i Cardiff, men vi begynner ikke å tenke på den før mandag, sa trener Massimiliano Allegri.

– Jeg er veldig fornøyd med Kean. Både han og Audero kan se fram til mer spilletid neste sesong, fortsatte han.

I Bergamo var Atalanta-kaptein Alejandro Gomez målscorer i 1-0-seieren over Chievoverona. Seieren sendte laget forbi Lazio opp til fjerdeplass før resten av avslutningsrunden spilles søndag.

Lazio kan ta tilbake plassen med borteseier mot Crotone søndag, men det blir uansett ikke mer enn europaligaspill ettersom Italia bare har tre mesterligaplasser.