Marcelo: – La Liga-tittelen er i våre hender

Marcelo (t.h.) sier Real Madrid har La Liga-gullet i egne hender. Foto: Alberto Saiz, AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Real Madrid var i trøbbel, men snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Villarreal. Marcelo er overbevist om at hovedstadslaget holder unna og blir seriemester.

Mål fra Gareth Bale, Cristiano Ronaldo og Álvaro Morata sørget for at Real Madrid unngikk å tape sin andre seriekamp på rad. Erkerival Barcelona var dermed på tabelltoppen i bare noen timer etter katalaneres sterke 2-1-seier borte mot Atlético Madrid.

Marcelo sto for assisten da innbytter Morata scoret vinnermålet sju minutter før slutt. Brasilianeren roste lagånden etter kampen.

– Vi ga ikke opp, og alle jobbet hardt som et lag. Til slutt klarte vi å snu kampen. Det er viktig å fremheve moralen i laget, sier Marcelo og fortsetter:

– Barcelona gjorde det de måtte gjøre. De klarte å vinne på en vanskelig bortebane, men alt er i våre egne hender. Vi blir seriemestere om vi vinner de resterende kampene.

Real Madrid har ikke vunnet La Liga siden 2011/12-sesongen. Med én kamp mindre spilt topper storklubben tabellen ett poeng foran Barcelona.

Zinédine Zidanes mannskap kjemper også om å bli historiske ved å vinne mesterligaen to år på rad. Real-kaptein Sergio Ramos er klar for en intens sesonginnspurt.

– Det vil bli veldig vanskelig. I fjor spilte vi for ligagull helt til siste slutt, og det samme ser ut til å skje i år, sier Ramos, som håper på et annet utfall i år. Forrige sesong ble Real Madrid slått av Barcelona med ett fattig poeng.