Hasselbaink involvert i nye The Telegraph-avsløringer

QPR-manager Jimmy Floyd Hasselbaink er involvert i nye The Telegraph-avsløringer. Foto: Reuters / Andrew Couldridge Les mer Lukk

London (NTB): QPR-manager Jimmy Floyd Hasselbaink og Barnsley-assistent Tommy Wright er involvert i nye avsløringer gjort av The Telegraph vedrørende korrupsjon og bestikkelser i engelsk fotball.

Hasselbaink, som leder mesterskapsserie-laget Queens Park Rangers, har blitt offer for avisens store sak om korrupsjon og bestikkelser i engelsk fotball.

QPR-sjefen, som trodde han var i møte med representanter fra et asiatisk selskap, ble i realiteten filmet med skjult kamera av The Telegraph -journalister.

I et videoklipp blir den tidligere spissen filmet mens han forhandler om å representere selskapet ved å fly til Asia for å snakke med investorer.

Etter at The Telegraph-journalistene først foreslår rundt 325.000 norske kroner for jobben, sier ikke Hasselbaink seg fornøyd med avtalen før summen ligger på et sted mellom 540.000 og 595.000 norske kroner.

Han er i videoen også åpen for ideen å signere spillere som er eid av selskapet, til tross for en mulig interessekonflikt. (©NTB)