Skudd avfyrt like ved fotballbaner i boligområde

Politiet i Oslo jaktet lørdag kveld på dem som avfyrte skudd i nærheten av fotballbaner hvor barn og familier oppholdt seg i Bjørndal utenfor byen tidligere på dagen. Det er foreløpig ingen ting som tyder på at noen er skadd. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Les mer Lukk

Oslo (NTB): Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at det ble avfyrt skudd i nærheten av noen fotballbaner i Bjørndal i Oslo lørdag. Ingen ting tyder så langt på at noen ble skadd.

Vitner har forklart at to gjenger på rundt fem personer hver sto og kranglet i 15 til 20 minutter. Krangelen utviklet seg, og etter hvert ble det avfyrt skudd. Deretter løp alle de involverte fra stedet, melder TV 2.

Politiet jaktet lørdag kveld på personene som sto bak. Natt til søndag opplyser krimvakta hos politiet til NTB at de fortsatt ikke har pågrepet noen i saken og at den vil bli etterforsket videre søndag.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 17.42. Da politiet kom fram, fant de ingen som var innblandet i det som hadde skjedd. Dagbladet melder at politiet har funnet tomhylser på stedet, men det er ikke oppgitt hvor mange skudd de tror ble avfyrt.

– Det som gjør at vi ser særlig alvorlig på det, er at det er mye folk i området generelt og ekstra mange nå når det er lørdag ettermiddag. Det å avfyre skudd i offentlig rom på denne måten og i nærheten av barn og familier – det ser vi svært alvorlig på, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt. (©NTB