Artisten Chris Brown pågrepet for vold

Your browser doesn't support HTML5 video.

Artisten Chris Brown pågrepet for vold
Rapperen Chris Brown er pågrepet i sitt hjem i Los Angeles etter at han truet en kvinne med en pistol, opplyser politiet.

Pågripelsen kom etter at politiet i flere timer hadde forsøkt å overtale Brown til å komme ut av huset i Los Angeles. Politiet omringet huset etter at en kvinne meldte at 27-åringen hadde rettet en pistol mot henne. Brown krevde en ransakingsordre fra politiet før han ville slippe dem inn. I mellomtiden tok han til sosiale medier for å bedyre sin uskyld og anklaget politiet for trakassering.

– Han blir tatt med til rans- og drapsavdelingen, hvor han er pågrepet for et overfall med et potensielt dødbringende våpen, sier Chris Ramirez i politiet etter at de tok seg inn i artistens hjem med ransakingsordren.

Rapperen har flere ganger vært på kant med loven. Han fikk en betinget dom, 180 timers samfunnstjeneste, og ble dømt til fem års prøvetid etter at han angrep sin daværende kjæreste Rihanna i 2009. Brown erkjente seg skyldig i et angrep på en mann i Washington i 2014, og han er mistenkt for å ha slått ned en kvinne i Las Vegas tidligere i år.