Kald australsk rømling meldte seg for politiet

Flere steder i Australia har det snødd de siste dagene. Det ble i meste laget for en rømling fra fengselet Tumbarumba. Men for noen var snøværet en sjelden anledning til å leke i snøen og kanskje prøve å bygge en snømann. foto: David Gray / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Sydney (NTB-TT): En 30 år gammel innsatt som rømte fra et fengsel i Australia, angret da han innså hvor kaldt det var på utsiden. Etter fire timer på rømmen, meldte han seg for politiet.

Gresset var langt fra grønnere på den andre siden av fengselsmurene i Tumbarumba i delstaten New South Wales fredag. Derimot ble det hvitt på bakken etter hvert som temperaturen falt og det begynte å snø, melder Sky News. Det er for tiden midt på vinteren i Australia, som opplever en kuldebølge med kaldt vær som kommer inn fra Antarktis.

Da 30-åringen ga opp og ringte politiet, var han kraftig nedkjølt. Selv om han kom tilbake til fengselet frivillig, må mannen regne med et rettslig etterspill etter det ureglementerte oppholdet i frihet på utsiden. (©NTB)