Hollywood-stjernen Bellew tok WBC-tittelen

Hollywood-stjernen tony Bellew feiret VM-tittelen i cruiservekt etter å ha slått Ilunga Makabu knockout i annen runde i kampen som gikk i cruiservekt i World Boxing Council (WBC) søndag kveld. Foto: NTB scanpix / Reuters / Ed Sykes Les mer Lukk

Tony Bellew ble slått ned i første runde, men reiste seg mesterlig og sikret VM-tittelen i cruiservekt i World Boxing Council (WBC) søndag.

Den kjente Hollywood-stjernen brukte ikke mange minuttene etter at han selv lå i kanvasen på å slå ut motstander Ilunga Makabu. Det skjedde allerede i den andre runden i kampen som ble bokset i Liverpool.

Det var på en måte «alle gode ting er tre» for Everton-tilhengeren Bellew som to ganger har tapt VM-tittelen i lett tungvekt. Han fulgte fint opp rollen fra boksefilmen «Creed», der han spilte mot Sylvester Stallone i 2015.

Det så ut som om 33 år gamle Bellew hadde kontroll da han plutselig ble truffet av en rett venstre fra Makabu i den første runden. Han kom seg opp og fortsatte kampen. I den andre runden gjorde han kort prosess med en kort venstre. Makabu var bevisstløs før han traff kanvasen og kampen var over.