En mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

Oslo (NTB): Politiet i Oslo har pågrepet en mann som er mistenkt for å ha vært delaktig i å knivstikke en mann på Galgeberg natt til lørdag.

Politiet meldte om pågripelsen i rundt klokka 3.15, under to timer etter at de først fikk melding om hendelsen. Mannen blir arrestert og vil etter hvert bli avhørt.

Litt før klokka 2 meldte politiet at en mann var skadd i bydelen, trolig med kniv. Mannen ble kjørt til sykehus og politiet søkte først etter en, senere tre gjerningsmann. De tror tre personer står bak angrepet.

Politiet fikk melding klokka 1.24 fra beboere som hørte kraftig støy og rop om at noen hadde kniv, ifølge TV 2. De kom raskt til stedet og fant mannen med flere skader i kroppen. Han skal ha blitt påført skadene i en oppgang utenfor en leilighet i bydelen og var bevisst da han ble kjørt til sykehus.

Litt senere gikk politiet ut med en oppfordring til publikum om at de ønsker tips om en mann som ble sett løpende fra området Dalshaugen, som er et borettslag på Galgeberg. De beskriver ham som mørk i huden og med bar overkropp. (©NTB)